Bytt portal

JAG HAR BYTT BLOGGPORTAL TILL HTTP://FINEST.SE/WAHHLGREN
FORTSÄTT ATT FÖLJA MIG DÄR, PUSS OCH KRAM! CYAH!

HTTP://FINEST.SE/WAHHLGREN HTTP://FINEST.SE/WAHHLGREN HTTP://FINEST.SE/WAHHLGREN
 Sällskapsberoende

Jag vaknade upp utav att någon sliter upp min dörr. Det var verkligen inte hur jag hade räknat med att vakna upp imorse. Men jag klagar inte, det är alltid trevligt att veta att man har sällskap. Forever alone är ju förjävla boring. Jag är typ sällskapsberoende, på riktigt alltså. Anyway. Vem ska jag ha sällskap utav då undrar ni säkert? Jo, min lillebror. Haha.

Han hälsar förövrigt hej till alla er där ute (jag tvingade honom).  Lägg in en stöt vettja, höhö Symb Blink.jpg Skämtåsido.
 Bekännelser

● Folk kallar mig dum blondin (håller inte med). Haha.
● Cola är den enda läsken som jag tycker om.
● Jag sjunger nästan alltid i duschen.
● Jag är rädd för tandläkaren.
● Jag älskar tuggummin.Dagens roligaste

Åh herregud. Shit vad kul det var. Hahaha. Skrattar fortfarande. Andas Elin, andas.

Såhär gick det till - Adde hade spelat på tre matcher. Koffe tog hans lapp för att kolla lite. Sen säger han "Är det lugnt om jag lägger den här så länge?" och höll lappen ovanför det brinnande ljuset på bordet på ett skämtsamt sätt. Utan att ens tänka tanken på att det var så pass varmt som det var så ser vi hur lappen bara blir svartare och svartare. 

Ehm ja... Det var väl typ det som hände. Det låter antagligen inte alls roligt men det var verkligen galet kul. Koffes min när han ser den svarta pricken på pappret. Paniken i hans ögon. Jag kunde verkligen inte sluta skratta. Magvärk for real. Jag kunde inte ens kolla på pappret med den svarta pricken på utan att skratta. Elin goes lättroad? Mycket!
 Middag på olearys

Middagen bestod utav en riktigt fräsch ceasarsallad som åts på olearys tillsammans med Adde och Koffe samtidigt som vi kollade på matchen mellan aik och hv71. Grattis till vinsten aik. Första gången jag smakade ceasarsallad, riktig gott.  Att äta på fin-restaurang en tisdag är fan inte illa. Mycket trevligt. Och gott också för den delen. Det som är huvudsaken Symb Nöjd.jpg

Efter den här middagen kan man fan inte få annat än matkoma. Matkoma gånger tusen typ. Shit vad mätt jag är. Blööö!
 Ätstörning #1

Jag har en ätstörning, nämligen anorexia nervosa. För er som inte vet vad det är så ska jag försöka att förklara så kortfattat som möjligt. Det är som sagt en ätstörning, en väldigt allvarlig sjukdom som kan leda till döden. Vem som helst kan drabbas utav den. Undervikt, självsvält och överdriven träning är de tre saker som kan orsaka den. Det låter säkert helt sjukt men som anorektiker har man en så kallad röst i huvudet som tar helt över ens egna förnuft. Det är läskigt.

Som anorektiker är kropp och vikt väldigt viktigt. Det är något som man blir enormt fixerad utav. Jag som själv lider utav sjukdomen vet mycket väl vad den innebär och tro mig, det är absolut inte värt det. Hade jag fått ändra på något i mitt liv så hade jag definitivt valt att ta bort den här sjukdomen. Garanterat. Utan tvekan.
 
Den här bilden tycker jag visar precis hur en anorektiker ser sig själv ↓ Tro det eller ej.
 Bra morgon

Att börja dagen med en dusch var precis vad jag behövde. Nyduschad + nyrakad = Fräscht! ♥ Känslan av att vara fräsch, finns det ens någonting bättre? Tveksamt va? Mycket!  Det enda som saknas just nu är en solbränna. Hehe.  Det hade inte varit helt fel. Anyway. Nu känner jag mig som ett väldoftande litet rosenblad (hur man nu gör det, haha?).  Bra morgon iallafall! Symb Glad.jpg
 New in

Sneakers från Din sko, 349:-I got no life

Medans ni så kallade normala människor kliver upp tidigt på morgonen för att ta er till antingen arbetet eller skolan (what so ever)  som man vanligtvis brukar göra en måndagsmorgon så ligger jag fortfarande kvar i sängen. Det är ju så tråkigt men ändå så skönt.  I got no life typ That sucks! Symb Häpna.jpg Känslan som uppstår när du inser att du faktiskt inte har något liv.  Hemskt.

Nu har jag legat här i nästan exakt fyra timmar. Det börjar dock bli sjukt långtråkigt så jag funderar på att ta och förflytta mig en våning upp. Orkar jag det? Klart jag gör.  Rör på fläsket för fan! Glöm inte att anteckna, haha.
 För Anders skull

Det var ett jävla tjatande. Anders vill nämligen att jag ska lägga upp den här bilden på mig i hans "jättefina"  frölunda tröja här i bloggen  Trots att det tar emot att göra det så gör jag det ändå. Höhö. Snällt va? Är du nöjd nu Anders? Symb Blink.jpgDagens mellanmål

Dagens mellanmål bestod utav en smoothie a la donken. För ovanlighetens skull. Farligt gott!Lyckades somna

Efter mycket om och men så lyckades jag till slut att somna. Tack och lov! Det behövdes trots att det bara var några få timmar. Jag trodde nästan att jag skulle falla ihop och dö av typ sömnförlust eller något (om det ens finns något som heter så?).

Hahaha.
Anyway. Glöm det. Nu är jag iallafall lite utvilad. Bra grejer det. Jävla tur att det är söndag. Söndag = Slappdag!
 Jag vill sova

Har ni någon gång varit med om att ni är så oerhört trötta men att ni ändå inte kan sova? Så är det för mig just nu. Jävlar vad jobbigt!  Symb Sur.jpg Ni som har varit med om det vet nog exakt vad jag menar antagligen. Bara tanken av att veta att alla andra här hemma ligger och sover just nu gör mig bara avundsjuk. Jag vill ju också sova men just nu är det allt annat än möjligt.

Jaja. Varför klagar jag ens? Det är väl bara att sitta (eller ligga, skiter i vilket)
här och hoppas på att jag somnar snart. Lycka till Elin! Tack så mycket!
 Godishink

Titta hinken! ↑ Den är verkligen proppfull med godis. Den här hinken kommer garanterat att räcka ett bra tag framöver. Är det lördag så är det. Vi får väl se hur mycket utav det här godiset som jag kommer att lyckas knapra i mig. Antagligen inte så mycket om jag känner mig själv rätt.  Haha. Tuggummina är däremot mina, men det kanske ni redan hade listat ut? Symb Nöjd.jpgFörsta februari

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att filuren bredvid mig ska vakna. Shit vilken sömntuta han är. Jag har typ legat och väntat på honom i nästan två timmar nu men jag tänker faktiskt vara ovanligt snäll idag och inte väcka honom. Believe it or not.  Det är ju trots allt lördag, klart att grabben ska få sova ut. Godmorgon förresten! Symb Glad.jpg

Åh juste! Vet ni vad jag kom på, det är redan första februari. Tiden går för fort.
Snart är man väl en gammal gumma också. ← Överdrivarn number one!